Moonrise

DKK299.00

Puslespil som giver ren meditation og mindfulness i afslappende farver og former. De 266 brikker kan lægges alene eller sammen med andre og vi lover, at I glemmer at tjekke mobilen.

Moonrise har en høj sværhedsgrad, dermed er det ideelt at lægge i godt selskab, eller for dig, som enten har en aften for dig selv eller kan gå til og fra spillet – men pas på, tiden flyver, når først du er gået i gang!

Læs mere

Colourmix

DKK245.00

Giv dig selv en farverig udfordring og nyd at lege med de 112 brikker i puslespillet. Der er garanti for masser af endorfiner når brikkerne falder på plads.

Colourmix har en mellem sværhedsgrad. Dermed kan det lægges sammen med andre, men er ideelt at lægge i dit eget gode selskab. Sæt kaffen over eller skænk dig selv et godt glas vin. Lad roen sænke sig efter en lang dag med arbejde, hentning af unger og madlavning og lad selvforkælelsen og hjernetræningen begynde…

Læs mere

A Space

DKK299.00

Skab rum i hovedet med dette puslespil på 266 brikker. Perfekt at deles om. Find hver jeres farve og gå i gang med at bygge rummet op.

Læs mere

Pillars

DKK245.00

Puslespil med 112 brikker til aktivt at koble af og opnå mindfulness

112 brikker der giver udfordringer uden at være uoverskueligt. Hvis du har brug for at øge sværhedsgraden, så læg billedet væk og brug din intuition.

Læs mere

Molecules

DKK299.00

Fantastiske farver og former, som hjælper dig et stykke af vejen. Derefter vil begge hjernehalvdele skulle arbejde sammen for at stykke de 266 brikker sammen. Perfekt at deles om!

Læs mere

Be Balanced

DKK245.00

De enkle former gør at du hurtigt finder balancen og du kommer i flow. Hver gang en brik falder på plads, udløses der dopamin i din hjerne, som styrker optimismen og selvtilliden.

Læs mere

Get In The Flow

DKK245.00

Puslespil med 112 brikker til aktivt at koble af og opnå mindfulness – enten i eget eller i andres selskab

Get In The Flow er 112 brikker der giver udfordringer uden at være uoverskueligt. Hvis du har brug for at øge sværhedsgraden, så læg billedet væk og brug din intuition.

Læs mere

The Tricky One

DKK245.00

Formerne vil få din hjerne til at sno sig og vende og dreje brikkerne, så selvom der kun er 112 brikker der skal lægges korrekt, giver det en god omgang hjernetræning.

The Tricky One har en mellem sværhedsgrad. Dermed kan det lægges sammen med andre, men er ideelt at lægge i dit eget gode selskab. Sæt kaffen over eller skænk dig selv et godt glas vin. Lad roen sænke sig efter en lang dag med arbejde, hentning af unger og madlavning og lad selvforkælelsen og hjernetræningen begynde…

Læs mere