Moonrise

DKK299.00

Ren meditation i afslappende farver og former. De 266 brikker kan lægges alene eller sammen med andre og vi lover at I glemmer at tjekke mobilen.

Læs mere

Colourmix

DKK245.00

Giv dig selv en farverig udfordring og nyd at lege med de 112 brikker. Der er garanti for masser af endorfiner når de falder på plads.

Læs mere

A space

DKK299.00

Skab rum i hovedet med dette puslespil på 266 brikker. Perfekt at deles om. Find hver jeres farve og gå i gang med at bygge rummet op.

Læs mere

Pillars

DKK245.00

112 brikker der giver udfordringer uden at være uoverskueligt. Hvis du har brug for at øge sværhedsgraden, så læg billedet væk og brug din intuition.

Læs mere

Molecules

DKK299.00

Fantastiske farver, som hjælper dig et stykke af vejen. Derefter vil begge hjernehalvdele skulle arbejde sammen for at stykke de 266 brikker sammen. Perfekt at deles om!

Læs mere

Get in the flow

DKK245.00

Hvornår har du sidst været så fordybet i noget, at du glemmer alt andet omkring dig? Dette puslespil hjælper dig hurtigt ind i en tilstand af flow og belønner din indsats med et drømmelignende bjerglandskab.

Læs mere

The tricky one

DKK245.00

Formerne vil få din hjerne til at sno sig og vende og dreje brikkerne, så selvom der kun er 112 brikker der skal lægges korrekt, giver det en god omgang hjernetræning. Så kom i form med ét af vores yndlingsdesigns!

Læs mere

Blue Mountains

DKK299.00

Med sine 266 brikker så kan det virke uoverskueligt for nybegynderen, men den rosa måne og de blå bjerge guider dig hurtigt ind i rytmen. Perfekt at dele med en ven over et glas vin – god fornøjelse!

Læs mere